Indien dit alles jullie wel aanspreekt, kom dan kennismaken met ons kinderdagverblijf!
We maken graag via mail een afspraak om jullie, als (toekomstige) ouders, een rondleiding te geven en het volledige huishoudelijke reglement te bespreken. Dit gebeurt op een rustig moment, zodat de kinderen niet gestoord worden in hun spel of tijdens hun dutje. Zo krijgen jullie de kans om alles te zien, alle speelruimtes, slaapkamertjes, tuin, keuken,…
U krijgt dan de kans om dit thuis rustig nog eens te overlopen en een beslissing te nemen, waarna we de inschrijving volledig kunnen afronden.

Als uw kindje geboren is vinden wij het leuk om een (geboorte-) kaartje te ontvangen.
Een 2-tal weken voor de start van de opvang plannen we een “wendagje”. U ontvangt een weetjes-formulier dat jullie op de “wendag” ingevuld meebrengen. Dit formulier bevat alle nuttige informatie die jullie ons kunnen meegeven over jullie kindje … waar wordt het vrolijk van, hoe wil het graag slapen, hoe troosten jullie je kindje, … .
Zo kunnen wij jullie kindje het beste verwennen.

Op deze “wendag”, dit is een dag waarop u nog niet terug aan het werk bent, kan je al eens langskomen met je kindje om kennis te maken met ons team. Dan blijft uw zoon/dochter al een paar uurtjes bij ons. Bij het afhalen krijgt u dan uitgebreid verslag hoe dit verlopen is.